ПРИНЦОТ НА МАГЛАТА-ЗАФОН

330 ден

На залиха

Загрозено од близината на војната, семејството на часовничарот, од голем град се сели во мало приморско место. Толку мало и заштитено што може да се рече дека времето во него запрело. Но, уште при слегувањето од возот, тринаесетгодишниот Мкс сфаќа дека стрелките на станичниот часовник сепак не стојат – туку се движат назад. Семејството се вселува во старата куќа на брегот која, со доаѓањето на новото семејство, почнува да ги открива своите морничави тајни.

SKU: 017463
Категорија: