ПРОЦЕСОТ НА СТАНДАРДИЗАЦИЈАТА НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК ВО СПОРЕДБА СО ДРУГИТЕ СЛОВЕНСКИ И БАЛКАНСКИ ЈАЗИЦИ

315 ден

Нема на залиха