ПРОНАЈДИ СПОКОЈ ВО СВОЈАТА ДУША

299 ден420 ден

На залиха

Проверете ги на себе дванаесетте нетривијални решенија, како што го сторија тоа илјадниците читатели ширум Русија.

Дали треба да се сакате себеси? – прашање што секој од нас си го поставил во некој период од животот. Човекот по природа е егоиста, меѓутоа не може да го искористи сопствениот егоизам. Поради тоа сите страдаат. Во книгава се наоѓаат одговорите на најважните прашања:

– Како да се пронајдете себеси ?

– Како да се престане со играњето на споредна улога и започнување на вистинскиот живот?

– Како да се превенираат грешките и као да започнете да го градите сопствениот живот во корист на себеси и другите?