ПРВИОТ ДОПИР

239 ден420 ден

На залиха

Емили Вејборн конечно е самостојна.

По низа понижувачки врски и непромислени лудувања со својата најдобра другарка Амбер, таа успева како актерка, решително оставајќи ги зад себе разузданото минато и сите кои се дел од него. `Се додека не добие таинствена гласовна порака од поранешната пријателка што ќе ја фрли во вителот на темнината од која мисли дека избегала. Таа порака потврдува  само едно: дека Амбер е во неволја.

Решена да ја најде својата другарка, Емили следи низа траги што ја водат до Рив Салис, преубав но опасен сопственик на хотели, познат по игрите за доминација и матни бизниси. за да дојде до Амбер, Емили повторно мора да биде девојка за забава за да ги открие тајните на Рив. Но, колку повеќе се вплеткува во врската со него, открива дека Салис и неговата изопаченост ја привлекуваат, иако е `се посигурна дека токму тој е одговорен за исчезнувањето на Амбер.