СЕНКИ ОД МИНАТОТО

550 ден

Емили де ла  Мартиниер отсекогаш се противеше на своето аристократско потекло. Сега е единствена наследничка на домот со огромен имот на југот во Франција. Емили , ја има својата приказна. Ја има сопствената тага и радост, како секој од нас. А, кога ќе почне да „копа“ по трагите, ќе излезат живи слики, емоции, сеќавања…

In stock