СЕСТРАТА НА СОНЦЕТО

330 ден550 ден

Електра – најубавата, најбурната и најчуствителната од сестрите Д*Аплиез, изгледа како жена која има се*, слава, богатство, убавина! Но, после веста за смртта на Тате Солт, нејзината ментална состојба се влошува и таа бара утеха во алкохолот и дрогата. Додека сите околу неа се загрижени за нејзиното здравје, Електра добива писмо од непозната личност која тврди дека е нејзина баба…

На залиха