СРЕЌАТА Е ОНАМУ КАДЕ ШТО СИ ТИ

189 ден330 ден

На залиха

На Батлер маунтин се раѓа вистинска романтична приказна. Но, во осилото на семејството Абот се крие една мрачна тајна…

Колтон Абот и Луси Малвејни ја кријат тајната. Сепак, љубопитните роднини на Колтон полека почнуваат да ја составуваат сложувалката. Луси, пак, не може да молчи пред оние што и‘ се најблиски, особено пред најдобрата пријателка, Камерон, која неодамна се досели во Вермонт за да живее со својата вистинска љубов, Вил. Во ова безредие на настани, Луси нема намера да и‘ признае на Кам дека има љубовна врска…со братот на Вил.

Постојаното патување меѓу Њујорк и Вермонт е исцрпувачко, па Луси одвај го чека долгиот викенд што планира да го мине со Колтон, во викендичката на семејствотоАбот, покрај езеро, во Барлингтон. Но, и Вил и Камерон имаат таков план.

Дали премолчените почетоци ќе бидат поттик за нешто што ќе трае и дали нивната тајна романса ќе го загуби својот сјај, кога Луси и Колтон ќе бидат откриении посрамотени?

Book Author