ВРЕМЕТО НА ЛАЛИЊАТА

420 ден

„ Времето на лалињата “ е уште едно прекрасно дело на Дебора Могах кое стана голем европски бестселер, а исто така доживеа и филмска екранизација во режија на Стивен Спилберг и Џад Лоу и Кира Најтли во главните улоги. Книгата претставува прекрасно уметничко дело кое го отсликува животот во Холандија во 17 век. Ова е раскошна приказна за љубовта, страста, неверството и уметноста.

На залиха