ВРЕВА НА ДОЛНИОТ КАТ

249 ден450 ден

На залиха

СЕКОЈ ЧЕКОР…

Пол Дејвис заборава, лесно се збунува и страда од ненадејни напади на паника. Но, не бил секогаш таков.

ТЕ НОСИ ПОБЛИСКУ…

Пред осум месеци, Пол најде две мртви тела на задното седиште од автомобилот на својот колега. беше наапднат, речиси убиен и оттогаш бавно закрепнуваше. неговата сопруга прави се’ што може, но се плаши од најлошото.

ДО ВИСТИНАТА…

Терапијата помага во текот на денот, ама ноќе тој слуша врева – невозможна врева – која никој друг не може да ја чуе и во која никоја не верува. Или тој побудалува или некој сака да го принуди да верува дека е така.