ВРТЕЛЕШКА

390 ден

Ангела која живее во паланка, доаѓа во големиот град и мечтае да го има луксузот во кој е израсната нејзината најдобра другарка Сунчица. Таа е убава и скромна и станува сон на многу мажи…

Во Вртелешка некои знаат да сакаат, а некои стануваат жртви на жените кои не можат да ги преболат. Во својот најдобар роман досега, Зорана Шулц ги става читателите на вртелешката на животот и се прашува дали сме безгрижни и тогаш кога ќе ни се оствари сѐ она за кое сме сонувале.

На залиха