ЗЛАТНИОТ ЧАС

390 ден

Уште едно прекрасно дело на светски познатата авторка Јона Греј. Златниот час ве обзема со својата приказна за љубовта, загубата и врските кои не* поврзуваат.Ова е историска сага која го заробува вашето срце. Селина Ленокс е млада жена која ужива во забавите, пијанките и се* она што го прават младите луѓе обидувајќи се да остане настрана од скандали и озборувања. Лоренс Вестон е сиромашен сликар кој сосема случајно ќе влезе во животот на Селина.Помеѓу нив се создава љубов и покрај сите правила кои не ја дозволуваат. Но, сепак љубовта е посилна се* до моментот кога се случува трагедија… Години подоцна деветгодишната Алис ги открива тајните од минатото, вистината за сегашноста и надежта за иднината.

Нема на залиха