ТАБЛЕТА ПРОТИВ СТРАВОТ

420 ден

На залиха

Вистински среќен живот е животот ослободен од страв. Главно не е тешко да се ослободите од него. Неопходно е само да се знае како настанува тој, каде се „крие“ и како да го „извлечете“ оттаму. Книгата Таблета против стравот  ќе ви ја открие природата на вашите стравови и ќе ве научи како да ги победувате. Ова е книга за тоа како да се ослободите од фобиите и да заборавите на паничните состојби и состојбите на вознемиреност. ССо помош на методите на д-р Андреј Курпатов изнесени во оваа книга десетици илјади луѓе веќе успеале во тоа. Придружете им се! Читајте и победете го својот страв.Научете да се уважувате себеси и на вистински начин да се грижите за себе!