НИШКА

273 ден390 ден

Топла,живописна и прекрасно обликувана, „Нишка“ е безвременска приказна за пријателството,за љубовта и за жените кои самите си ја кројат својата судбина.Прозата на Трејси Шевалие е блескава и драгоцена како добро одржувано сребро.

На залиха